Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Medinukų pasaulis

Raimondas Baškys
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Rai­mon­das Baš­kys pri­si­pa­ži­no, jog čia su­dė­tas jo be­veik ke­tu­rias­de­šim­ties me­tų lais­va­lai­kis. Šie­met R. Baš­kiui su­ka­ko 60 me­tų.

Iš vi­so kny­go­je su­til­po 300 me­džio dro­žy­bos dar­bų nuo­trau­kų. Kad kny­ga at­si­ras­tų, di­džiau­sią in­dė­lį įdė­jo sū­nus Ro­kas Baš­kys – kny­gos su­da­ry­to­jas, fo­tog­ra­fas, dai­li­nin­kas. Jis pa­sa­ko­jo, kad kai ku­riuos tė­vo dar­bus ma­tė nuo vai­kys­tės, bet tik vė­liau su­vo­kė, kad čia yra me­no kū­ri­niai. Rengiant kny­gą, fo­tog­ra­fuo­jant, pa­sak Ro­ko Baš­kio, svar­biau­sia bu­vo ne pa­ts fo­toa­pa­ra­tas, o švie­sa, ku­rios pa­nau­do­ji­mas lei­do tiems dar­bams su­teik­ti gy­vy­biš­ku­mo.

Kny­gos re­cen­zi­jos au­to­rius, me­no­ty­ri­nin­kas, ha­bi­li­tuo­tas moks­lų dak­ta­ras, pro­fe­so­rius, Šiau­lių ra­jo­no gar­bės pi­lie­tis Vy­te­nis Rim­kus pa­žy­mė­jo, jog meist­ras Rai­mon­das Baš­kys su­kū­rė sa­vo sti­lių. Ne­žiū­rint ko­kia te­ma, koks per­so­na­žas, bet sti­lis­ti­ka ir plas­ti­ka yra au­to­ri­nė, in­di­vi­dua­li.

„Ša­lia tų kū­ri­nių, ku­rie čia yra – pa­ti kny­ga yra me­no kū­ri­nys, nes čia su­dė­tos me­ni­nės fo­tog­ra­fi­jos, ku­rias sū­nus Ro­kas kar­tu su tė­ve­liu pa­da­rė. Tad šią kny­gą ga­li­ma ver­tin­ti kaip dvie­jų au­to­rių me­ni­nį kū­ri­nį ir kol kas šis kur­šė­niš­kių al­bu­mas kon­ku­ruo­ja ir nu­ga­li Vil­niaus lei­dyk­las,“ – ak­cen­ta­vo pro­fe­so­rius Vy­te­nis Rim­kus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8801)
zilvinass
(2148)
8801 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4154)