Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kuršių nerija ir marios

Vytautas Gudelis
7.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Nuotraukų albumas. Toli vakaruose, kur kasdien baigiasi diena, kur saulė pasineria į Baltijos bangas, tįso plonutis sausumos rėžis - Kuršių nerija. Už jos, atitvertos nuo atviros jūros bangų, raibuliuoja Kuršių marios, kuriose plačiai išsilieja Nemuno upyno vandenys, subėgę iš visų mūsų gimtojo krašto kampelių. Kuršių nerija ir marios - dvi seserys. Jos gimė ir augo kartu, todėl ir mes jų neišskirkime.

Būklė-labai gera, bet truputį užlinkę viršelio kampučiai, truputį patrintas priekinio viršelio apatinis kamputis, nuplėštas priešlapio viršutinis kampas, galinio viršelio viršuje užrašyta buvusio savininko pavardė. Dovanojimo įrašas.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12143)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (17)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4140)