Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tobulas grobis

Helen Fields
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094901720
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Nuo šios istorijos negalėsite atsitraukti. Pasiruoškite įtemptam pasakojimui, kuris prikaustys jūsų dėmesį. Bestseleris patiks Karinos Slaughter ir M. J. Arlidge'o gerbėjams.

Sveiki atvykę į Edinburgą — Europos žmogžudysčių sostinę.

Roko festivalio įkarštyje nužudomas labdaros organizacijos savanoris. Po kelių minučių jaunuolis miršta. Tūkstantinėje minioje užpuolikas lieka nepastebėtas.

Po savaitės Edinburgo skersgatvio konteineryje randamas pradinių klasių mokytojos kūnas — moteris pasmaugta jos pačios kaklaskare.

Detektyvai inspektoriai Ava Terner ir Lukas Kalanakas neranda įkalčių, sunku išsiaiškinti ir nusikaltimų motyvus. Netrukus įvairiose miesto vietose ant pastatų sienų atsiranda grafičių, apibūdinančių kiekvieną auką.

Tik tada, kai policija išsiaiškina, jog šitie žodžiai užrašomi dar prieš įvykdant žmogžudystes, o ne po jų, Ava ir Lukas supranta, kad žudikas taip paskelbia apie dar vieną būsimą auką... Kuo ji nekaltesnė, tuo geriau.

Jei patinka Chriso Carterio, Angelos Marsons, Lisos Gardner ir Patricios Gibney detektyvai, tikrai pasimėgausite šia šiurpinančia kelione į žudiko proto gelmes.

„Tai suktas, painus skaitinys, verčiantis susikaupti, nes siužetas išties tirštėja.“ — Woman's Way

„H. Fields puikiai moka sukurti atmosferą ir žodžiais tapyti dėmesį prikaustantį paveikslą. Knygoje gausu posūkių, kurie skaitytojui neleidžia atsitraukti, o asmeninis pagrindinių veikėjų gyvenimas ir charakteriai laikui bėgant vis labiau atsiskleidžia. „Tobuli palaikai" buvo geras skaitinys ir Fields sau iškėlė labai aukštą kartelę, visgi „Tobulas grobis" yra toks pat jaudinantis, gal net geresnis.“ — Scotland Correspondent

Helena Fields studijavo teisę Rytų Anglijos universitete, vėliau mokėsi Londono Advokatų rūmų Teisės mokykloje (Inns of Court School of Law). Užbaigusi teisės praktiką, tapo Midl Templo (Middle Temple) advokatų rūmų nare ir trylika metų pradirbo baudžiamosios ir šeimos teisės srityje. Gimus antrajam vaikui, ji pasitraukė iš teisininkų gretų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2127)
adone
(1210)
2127 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (8)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6121)