Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tas, kuris žino (2 tomai: Pavojingi klausimai. Kryžkelė

Aleksandra Marinina
9.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pavojingi klausimas: Keistais raštais susipina režisierės Natalijos Voronovos, tardytojo Igorio Maščenkos ir sibiriečio žurnalisto Ruslano Nilskio likimai. Tikra maskvietė Natalija gyvena komunaliniame bute ir globoja visus, reikalingus jos pagalbos – pradedant pagyvenusia vieniša kaimyne ir baigiant anksti tapusia našlaite mergaite. Tvarkingoje pasiturinčioje šeimoje užaugęs Igoris tampa tardytoju ir atsitiktinai susiklosčius aplinkybėms susiduria su mįslinga Ruslano Nilskio brolio smurtine mirtimi.
O Ruslano gyvenimo tikslas – atskleisti brolio žūties aplinkybes ir sužinoti tiesą. Šių žmonių gyvenimai – iš pažiūros tokie skirtingi ir niekaip tarpusavyje nesusiję – prieš skaitytojo akis sukasi tarsi intriguojančios dėlionės detalės ir su kiekvienu puslapiu žadina azartišką smalsumą: kada jos pagaliau susijungs ir atskleis įnoringo likimo paslaptį? Kryžkelė: Antrojoje romano „Tas, kuris žino" knygoje toliau vystomos siužetinės gijos nusidriekia dar per vieną dešimtmetį. Artėjant atomazgai, jos ima vis sparčiau viena su kita jungtis ir pintis. Kaip toliau klostysis gabios režisierės Natalijos gyvenimas ir jos santykiai su savo augintine Irina? Kaip seksis vietos gyvenime ieškančiam tardytojui Igoriui Maščenkai ir jaunam žurnalistui Ruslanui Nilskiui, fanatiškai užsidegusiam išsiaiškinti tikrąsias savo brolio žūties aplinkybes? O svarbiausia – kas gi pagaliau sieja šiuos iš pažiūros skirtingus žmones, kokioje savo gyvenimo kryžkelėje jie susitiks? Atsakymai nustebins, sujaudins ir daugumą apstulbins nenuspėjamais lemties akibrokštais.

Truputį užlinkę antros knygos viršelio viršutiniai kampai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12115)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (313)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6225)