Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tamsos medžiotojas

Donato Carrisi
14.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vatikano soduose randama brutaliai nužudyta vienuolė. Įvykį tyrė Markusas, paskutinysis senosios penitenciarijos draugijos atstovas. Nors tyrimas truko ištisus metus, Markusas taip ir nerado siūlo galo.

Po kurio laiko Romoje pasipila žiaurios žmogžudystės, o policija neturi nei įrodymų, nei menkiausio supratimo, kaip sučiupti žudiką. Prie bylos tyrimo prisijungia teismo fotografė Sandra Vega, vis dar kovojanti su savo pačios skaudžios praeities vaiduokliais.

Tyrimas netikėtai dar kartą suveda Sandrą su Markusu. Jiedu netrukus pastebi, kad visas žmogžudystes sieja nerimą kelianti detalė. Deja, kaskart, kai jau mano užčiuopę siūlo galą, jis nuveda dar vienu klaidingu keliu. O prisikasusi iki paslaptingos psichiatrijos ligoninės ir velnio advokato, tyrėjų komanda supranta turėsianti pasitelkti visas išgales, kad įveiktų šias blogio žabangas.

Donato Carrisi (g. 1973) studijavo teisės mokslus, specializavosi kriminologijos ir etologijos srityse, nuo 1999 m. dirba scenaristu, rašo detektyvus. „Tamsos medžiotojas“ – antroji serijos „Sielų teismas“ (2023) dalis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (843)
dina19
(109)
843 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (17)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6102)