Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nugrimzdęs į tamsą

Ian Rankin
1.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955232186
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ianas Rankinas (Ajanas Rankinas, gim. 1960 m.) – garsus škotų rašytojas, populiarių detektyvinių romanų apie inspektorių Johaną Rebusą autorius. Jo knygos jau išverstos į 22 kalbas, pelnė ne vieną tarptautinį apdovanojimą, nuolat patenka tarp perkamiausių. „Nugrimzdęs į tamsą“ – pirmoji Rankino knyga „Baltų lankų“ leidyklos „Savaitgalio detektyvo“ serijoje. Sveiki atvykę į Rebuso pasaulį!

Kvinsberio rūmuose turi įsikurti Škotijos parlamentas. Tačiau būsimų įkurtuvių džiaugsmą sudrumsčia kraupus radinys − restauruojamų patalpų židinio angoje prieš daugelį metų užmūryti vyro palaikai. Netrukus po to įvyksta dar du paslaptingi nusikaltimai: nuo tilto nušoka „valkata“, kurio sąskaitoje – keturi šimtai tūkstančių svarų sterlingų, bei randamas žinomo visuomenės veikėjo, garsios Škotijos giminės atstovo lavonas.
Trys aukos – trys painios istorijos, kurias narplioti imasi ambicingasis inspektorius Rebusas. Savais metodais tirdamas bylą jis akis į akį susiduria su vienu žinomiausių Edinburgo nusikaltėlių. Akivaizdu, kad kažkas iš Škotijos nepriklausomybės tikisi uždirbti daug pinigų, ir tai bus daroma tamsoje...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (184)
j-janu
(24)
184 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (8)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6121)