Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
7.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094902376
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vieną rugpjūčio dieną aštuonmetė Greisė Lenard nušokuoja į vaikų centro, kurį lanko, sodą ir pradingsta. Atvykusi į Greisės dingimo vietą, Kima aptinka kraują stingdantį įkaltį: apyrankę su širdele, kuri priklausė Melodei Džons — kitai mažai mergaitei, lygiai prieš dvidešimt penkerius metus dingusiai iš žaidimų aikštelės.

Kiek anksčiau į Heilsoveno policijos nuovadą įžengia Stivenas Hartas ir prisipažįsta turįs informacijos, kuri nuves detektyvę Kimą Stoun pas Melodę Džons. Iš pradžių inspektorė vyro prisipažinimo nevertina rimtai, bet dingus Greisei yra priversta žaisti suktą Stiveno žaidimą, jei nori rasti mergaitę gyvą.

Kima ir jos komanda turi tik dvidešimt keturias valandas, kad išnaudotų kiekvieną Stiveno apklausos sekundę ir įžvelgtų jo slaptas užuominas. Galbūt inspektorė mano, jog galės greitai pričiupti žudiką, tačiau byla darosi dar painesnė, nes vietiniame parke aptinkami vaiko kaulai, ir Kima baiminasi blogiausio.

Įtampos kupinas, atsikvėpti neleidžiantis trileris. Jūs tikrai neatsispirsite dar vienai milijonus skaitytojų pritraukusiai detektyvės Kimos Stoun istorijai.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2129)
adone
(1211)
2129 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (53)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6185)