Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mirties kvapas

Simon Beckett
13.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Teismo medicinos ekspertas Deividas Hanteris jaučiasi laimingas: santykiai su mylimąja Reičele klostosi sėkmingai, kaip ir jo, policijos konsultanto, karjera. Regis, teismo antropologas pagaliau gali džiaugtis gyvenimu. Deja, neilgai. Netikėtas inspektorės Šeron Vord skambutis sudrumsčia jo idilišką laimę – Šiaurės Londone, apleistos Šv. Judo Tado ligoninės palėpėje, rastas lavonas, ir Deividas Hanteris yra kviečiamas jį ištirti.

Karalienės Viktorijos laikų ligoninė jau daug metų stovi uždaryta, bet joje dabar gyvena benamiai, narkomanai, anksčiau čia vyko ir plataus masto prekyba narkotikais. Neseniai pradėtų ligoninės griovimo darbų metu aptinkamas beveik mumifikavęsis lavonas. Hanteris nėra tikras, kiek laiko kūnas guli paslėptas ligoninės palėpėje, tačiau aišku, kad tai jaunos moters lavonas. Staiga palėpės grindys įlūžta, ir tyrėjai kartu su Hanteriu patenka į slaptą užmūrytą patalpą. Čia stovi trys lovos, o dviejose iš jų – du nejudantys kūnai.

Kokių dar šiurpių paslapčių atskleis Šv. Judo Tado ligoninė? Iš pirmo žvilgsnio ši nesudėtinga, policijos konsultantui Deividui Hanteriui įprasta byla akimirksniu taps jo ir visų aplinkinių gyvybei grėsmę keliančiu košmaru.
Šis meistriškas S. Becketto trileris, kupinas šiurpinančios ir nervus dirginančios įtampos, privers skaitytoją aiktelėti.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3187)
regsava1
(1047)
3187 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (27)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6093)