Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
13.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094846298
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Cilla ir Rolfas Börjlindai sugrįžta su naujausiu detektyviniu šedevru „LOPŠINĖ“. Šis švedų autorių duetas rašo tobulai – įtraukiančiai, kinematografiškai, jų paliečiamos temos – aktualios, tačiau „LOPŠINĖ“ lenkia visus ankstesnius jų romanus. Ketvirtoji serijos knyga apie policininkų duetą Tomą Stiltoną ir Oliviją Rioning nepaliks abejingų – šį kartą kriminalinė istorija suksis apie nelydimus, likimo valiai paliktus pabėgėlių vaikus... Žiaurumas, baimė, netikėtumai ir dusinanti įtampa – tik drąsiausiems. „LOPŠINĖ“– itin aukštos kokybės detektyvinis šedevras.

2015 m. ruduo. Švedija, kaip ir daugelis kitų Europos šalių, susiduria su pabėgėlių krize. Stokholmo centrinėje stotyje situacija chaotiška. Daugybė savanorių stengiasi padėti pabėgėliams. Tarp jų ir Olivija Rioning – kai nėra užsiėmusi bylos tyrimu Metės Olseter grupėje, ji dalina maistą pabėgėliams.

Vieną naktį benamė narkomanė Miurielė Stokholmo miesto viduryje užklumpa verkiančią paauglę Folami. Kartu su pabėgėlių srautu ji viena atvyko iš Nigerijos. Murielė nusprendžia padėti Folami – kartu jos suranda prieglobstį mažame vasarnamyje Lismaro miškuose. Bet ar tikrai miškas saugesnis nei Stokholmo gatvės? Po bjauraus užpuolimo jos nedrįsta pasilikti vasarnamyje ir kreipiasi pagalbos į buvusį policininką Tomą Stiltoną.

Tuo pat metu Smolande randamas nužudytas berniukas perpjauta gerkle. Komisarės Metės Olseter grupė imasi tirti bylą. Pėdsakai veda į Rumuniją. Komisarė išsiunčia Tomą Stiltoną ir Oliviją Rioning į Bukareštą, kad šie pamėgintų nustatyti berniuko tapatybę, tačiau toks sprendimas pavojingesnis nei bet kuris iš jų galėtų įsivaizduoti. Pradėję rinkti gijas, jie susiduria su šokiruojančiu, žiauriu ir pavojingu planu, tad netrukus jiems patiems ima grėsti mirtinas pavojus...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (403)
vilniusmonika
(136)
403 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (17)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6093)