Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Klasta Sicilijoje

Chloe Esposito
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094791109
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Betė visuomet buvo auksinė mergaitė palikdavusi savo identišką dvynę Alvę šešėlyje. Ji turi viską: pinigų, karštą vyrą, mielą kūdikėlį ir greitą automobilį.

Kai Betė pakviečia seserį savaitei paviešėti karščiu ir prabanga alsuojančioje Sicilijos viloje, Alvė sutinka. Tai, kad Alvė negali pakęsti dvynės sesers, dar nereiškia, kad negali pasimėgauti jos dekadentiško gyvenimo būdo kąsneliu.

Tačiau Betė turi ir kitą planą: vieną vakarą ji įtikina seserį susikeisti vaidmenimis, kad galėtų trumpam pasprukti nuo vyro. Tačiau šis jos planas Betei baigiasi blogai. Labai blogai.
Alvė tiki, kad gavo šansą pradėti viską nuo pradžių ir pakeisti gyvenimą. Tačiau netrukus paaiškėja, kad sesers kasdienybė nebuvo tokia graži kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Ką Betė slėpė nuo vyro? Ir kodėl pasikvietė seserį Sicilijon? Alvė sužino apie Betės ryšius su Italijos mafija, meilužius, samdomus žudikus ir korumpuotą kunigą, o šie po truputį ima perprasti Alvės žaidimą... Turėjusi būti linksma vidurvasario savaitė Sicilijoje Alvei tampa ekstremaliu viso gyvenimo išbandymu.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (314)
skruzdeliukas-lt
(65)
314 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (20)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6230)