Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kairiarankis

JD Kirk
5.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094902024
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Buvęs Škotijos policijos detektyvas Bobas Hunas įgyja dar daugiau priešų.

Kai pradeda ieškoti seno bičiulio, su kuriuo kadaise tarnavo Specialiosiose pajėgose, dukters, jis patenka į Kilpos, slaptos nusikaltėlių gaujos, kurios nariai — labai įtakingi žmonės, akiratį. Gaujos nariai lengva ranka šalina visus, kas pasimaišo kelyje.

Bet šį kartą jiems labai nepasiseka, nes Hunas iš kelio niekada nesitraukia. Negana to, jis pagrasina tą prakeiktą organizaciją sulyginti su žeme.

Bet pirmiausia turi ją surasti ir patekti vidun.

Gal jis ir nepraustaburnis, gal net psichopatas, ieškantis sau mirties, bet Bobas Hunas duotą žodį išgelbėti draugo dukterį tesės.

Jis nedvejodamas įsipainios į tą Kilpą.

JD Kirkas — daugelį apdovanojimų pelniusio rašytojo, scenaristo ir komiksų kūrėjo Barry'io Hutchinsono literatūrinis slapyvardis.

Gimęs ir užaugęs Fort Viljamo miestelyje Škotijos aukštumose, Barry'is, arba JD (vadinkite kaip patinka), devynerių metų panoro tapti rašytoju, kai vienam maloniam bibliotekininkui parodė savo sukurtą siaubingai trumpą istoriją, o šis, ant sąsiuvinuko užrašęs berniuko vardą, kūrinėlį padėjo į lentyną.

Nuo to laiko kaip Barry'is Hutchinsonas jis parašė per 140 knygų vaikams ir daugiau kaip 15 kūrinių suaugusiesiems, o dabar nuoširdžiai mėgaujasi „žudydamas" žmones kaip JD Kirkas.

Lee Childo, Roberto Ludlumo ir Davido Baldacci gerbėjams dar viena kvapą gniaužianti populiaraus detektyvų autoriaus DJ Kirko knyga apie Robertą Huną.
Nesustok, Bondai. Hunas yra būtent tai, ko mums reikia! — Angus King

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (41)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6119)