Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Dydysis Ketvertas Mėlynojo traukinio paslaptis Pradžios link

Agatha Christie
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786098057058 9789955740100 9955987065
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Didysis ketvertas - Puaro miegamojo tarpduryje stovėjo nekviestas svečias, visas nuo galvos iki kojų padengtas dulkėmis. Vyras nusikamavusiu veidu stovėjo kurį laiką, tuomet susvyravo ir nukrito.

Kas jis buvo? Jis buvo patyręs šoką ar tiesiog išvargęs? Ir ką reiškė tas skaičius 4, daug kartų sukeverzotas ant popieriaus lapo? Puaro pasineria į tarptautinių intrigų sūkurį, rizikuodamas savo gyvybe – ir savo brolio dvynio – kad atidengtų „Didžiojo Ketverto“ paslapties skraistę.
Mėlynojo traukinio paslaptis - Kai prabangus „Mėlynasis“ traukinys atvyksta į Nicą, palydovas mėgina pažadinti Rutą Ketering. Tačiau ji jau niekad nepabus, nes buvo nužudyta galingu smūgiu, beveik neatpažįstamai sudarkiusiu jos veido bruožus. Be to, dingo jos brangūs rubinai.

Pagrindinis įtariamasis – Rutos vyras Derekas, su kuriuo ji jau seniai negyvena kartu. Tačiau Puaro nėra įsitikinęs Dereko kaltumu, todėl, norėdamas atkurti nusikaltimo detales, surengia klaikų kelionės pakartojimą...
Pradžios link- Koks galėtų būti ryšys tarp nepavykusio bandymo nusižudyti, neteisingo mokinukės apkaltinimo vagyste bei garsaus tenisininko meilės reikalų? Paprastam stebėtojui – visiškai jokio.

Tačiau pietų dalyviams susirinkus Gals Pointe – pagyvenusios našlės name pajūryje, ankstesni įvykiai išsirutulioja į dramatišką atomazgą.

Visa tai – rūpestingai suregztas žmogžudystės planas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (410)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6186)