Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Angelai ant ledo neišgyvena. Du tomai

Aleksandra Marinina
14.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

I knyga.
Šuolis. Vėl šuolis. Šaltas pačiūžų plienas tarsi žaibas perskrodžia žydrą ledą... Dailusis čiuožimas – gražus ir elegantiškas sportas. Milijonai žmonių alpstančiomis širdimis stebi čiuožėjų pasirodymus.
Ir štai, šį pasakišką pasaulį aptemdo juodas žiaurios žmogžudystės šešėlis. Nušautas Michailas Valentinovičius Boltenkovas – aukščiausiosios kategorijos treneris, žmogus legenda, ne vieną čempioną išugdęs meistras. Kūnas rastas prie jo kolegos Valerijaus Lamzino namų.
Liudininkai patvirtino: treneriai prieš žmogžudystę buvo susitikę, barėsi ir vienas kitam grasino... Kaip sakoma, kas atsitiko „ir aklam aišku“. Bet Nastia Kamenskaja ir jos draugai iš Petrovkos – Antonas Stašis ir Romanas Dziuba – apie tai turi savo nuomonę. Jiems atsiveria tiesa apie nežmonišku cinizmu persisunkusį žydrąjį ledą. Ledą, ant kurio angelai neišgyvena...

II knyga.
Šuolis. Vėl šuolis. Šaltas pačiūžų plienas tarsi žaibas perskrodžia žydrą ledą... Dailusis čiuožimas – gražus ir elegantiškas sportas. Milijonai žmonių alpstančiomis širdimis stebi čiuožėjų pasirodymus.
Ir štai, šį pasakišką pasaulį aptemdo juodas žiaurios žmogžudystės šešėlis. Nušautas Michailas Valentinovičius Boltenkovas – aukščiausiosios kategorijos treneris, žmogus legenda, ne vieną čempioną išugdęs meistras. Kūnas rastas prie jo kolegos Valerijaus Lamzino namų. Liudininkai patvirtino: treneriai prieš žmogžudystę buvo susitikę, barėsi ir vienas kitam grasino... Kaip sakoma, kas atsitiko „ir aklam aišku".
Bet Nastia Kamenskaja ir jos draugai iš Petrovkos – Antonas Stašis ir Romanas Dziuba – apie tai turi savo nuomonę. Jiems atsiveria tiesa apie nežmonišku cinizmu persisunkusį žydrąjį ledą. Ledą, ant kurio angelai neišgyvena...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3214)
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (313)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6091)