Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tėkmėje. Pokalbiai apie gyvenimą

Oleg Kovrikov
12.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Oleg Kovrikov – psichoterapijos ir koučingo specialistas, kuris padeda žmonėms suprasti vidinius norus, pasauliui keliamus lūkesčius, supančią aplinką ar savo asmeninius pliusus bei minusus. Daugybę laiko autorius kalbėjosi su įvairiais asmenimis, kartu ieškojo būdų atleisti ir mylėti save, išspręsti vidines problemas, o visi šie susitikimai galiausiai tapo knyga „Tėkmėje. Pokalbiai apie gyvenimą“.

„Tėkmėje. Pokalbiai apie gyvenimą“ – ir asmeninė istorija, atsiminimai, ir dvasinio tobulėjimo vadovas, ir kelionių dienoraštis. Trumpame aprašyme pats autorius Oleg Kovrikov teigia, kad klausėsi žmonių, kurie pas jį atėjo su skirtingomis problemomis. Dalydamasis patirtimi ir pats kartu tobulėjo, o mintys ir patirtys galiausiai natūraliai nugulė šios knygos puslapiuose.

Oleg Kovrikov kurį laiką gyveno Amazonės džiunglėse Peru, kur su šamanais gėrė haliucinacijas sukeliantį nuovirą ir ceremonijos metu sėmėsi kosmoso išminties. Atsiminimų knygoje „Tėkmėje. Pokalbiai apie gyvenimą“ autorius dalijasi ir dienoraščio, kurį vedė tuo gyvenimo laikotarpiu, ištraukomis.

Knygos puslapių skaičius nėra didelis – vos daugiau nei du šimtai, tačiau jai perskaityti prireiks laiko. Tai apmąstymų ir stabtelėjimų kupinas tekstas, kuriame autorius liečia daugeliui žmonių svarbias temas. Oleg Kovrikov kviečia nusikratyti išankstinių nusistatymų, permąstyti gyvenimą, santykius bei tikslus, prisiimti atsakomybę už savo veiksmus ir siekti visapusės harmonijos. Autorius siūlo savo draugiją bei neįtikėtino gilumo įžvagas.

Atsiminimų, įžvalgų ir dvasinio tobulėjimo knyga „Tėkmėje. Pokalbiai apie gyvenimą“ – skirta sąmoningumą ir gyvenimo kokybę atrasti bandantiems skaitytojams.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6870)