Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Jurgis Baltrušaitis: poetas, vertėjas, diplomatas

Autorių Kolektyvas
3.45 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Konferencijos, įvykusios 1998 m. gegužės 8 d., skirtos Jurgio Baltrušaičio 125-osioms gimimo metinėms, medžiaga. Jurgio Baltrušaičio eilėraščiai artimi maldoms - pirmiausia vidiniu kalbančiojo susitelkimu į tą galią, kuri yra virš žmogaus, virš jo fizinių galimybių. Galia, kuri yra įvardinta kaip krikščionių Dievas, bet nesustoja buvusi ir metafora - simboliu: Amžių audėjas, dienų audėjas, galingas Tėvas, amžių samtis. Jurgio Baltrušaičio poetinis pasaulis yra visatinis, kosminis, Paslaptingo, vieningo principo pasaulis, kuriame visa, kas yra, turi savo skirtį, lemtį, prasmę.

Būklė-labai gera, bet truputį palankstyti viršelio kampučiai, truputį išlenktas galinio viršelio kraštas ir yra smulkių pabraukymų tušinuku.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12137)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31411)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6802)