Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gimęs bėgti: nepaprasto šuns gyvenimas

Michael Morpurgo
Prekė yra parduota
Būklė:
Gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Vaikams nuo 9 metų.

Jaudinanti istorija apie draugystę ir gerumą, kurios pagrindinis veikėjas – greitas, ištikimas ir drąsus kurtų veislės šuo.

Pastebėjęs kanale cypsintį ir keistai judantį maišą, Patrikas nedvejodamas šoka į vandenį. Atsidūręs krante pamato išgelbėjęs penkis nuostabius šunyčius. Vieną iš jų, auksaspalvį mažylį, Patrikas iškart pamilsta ir tėvai jį leidžia pasilikti. Bičiuliu pavadintas šuo pakeičia baikštaus berniuko gyvenimą. Deja, vieną dieną Bičiulis pradingsta... Jis pagrobiamas šunų lenktynėms, o vėliau atsiduria gatvėje. Bičiuliui lemta patirti daug skaudžių ir malonių nuotykių, sutikti daug gerų ir piktų žmonių, kol pavyks rasti tikruosius namus.

Šios istorijos pabaiga jus tikrai nustebins ir sujaudins!

Knyga įtraukta į dr. Kęstučio Urbos „Mokiniams rekomenduojamų knygų" sąrašą.

Michaelis Morpurgo (g. 1943) – talentingas britų vaikų literatūros kūrėjas, daugiau nei šimto knygų autorius, išgarsėjęs jautriais pasakojimais apie gyvūnus, tarp jų „Karo žirgas", „Baltasis liūtas", „Gimęs bėgti" ir kitos puikios istorijos. Autorius yra pelnęs daug įvairių reikšmingų apdovanojimų, o 2003–2005 m. jam buvo patikėta vaikų literatūros laureato misija skatinti raštingumą ir skaitymą visoje Jungtinėje Karalystėje.

Michael Foreman (g. 1938) – garsus britų vaikų knygų iliustruotojas, net du kartus pelnęs Kate Greenaway medalį, kasmet teikiamą už geriausias vaikų knygų iliustracijas Jungtinėje Karalystėje.
Šis kūrinys įeina į leidyklos „Alma littera" leidžiamą vertingiausių klasikos kūrinių kolekciją. Ją sudaro reikšmingiausi ir vertingiausi kūriniai – nuo laiko išbandymą įveikusios klasikos iki šiuolaikinių kūrinių, jau tapusių moderniąja klasika.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (918)
jurgiso
(352)
918 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19276)