Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mumijos paslaptis. Gramatika

Autorių Kolektyvas
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Aprašymas

Įtampos kupina detektyvinė apysaka padės greitai ir efektyviai prisiminti, patikrinti ir pagilinti anglų kalbos žinias.
Knygelėje pateikto rišlaus pasakojimo centre - inspektorius Hadsonas ir jo tiriami nusikaltimai. Jus tikrai sužavės pagrindinio veikėjo humoras ir intriguojantys įvykiai.
Kiekvieno detektyvinės apysakos skyrelio gale rasite įdomių pratimų, dėl to kalbos mokymosi procesas bus dinamiškas, gyvas ir patrauklus.
Pasitikrinkite anglų kalbos žinias - parinkite tinkamus žodžius, atlikite vertimo ir žodžių priskyrimo užduotis, žaiskite raidėmis ir spręskite kryžiažodžius.
Ši patogaus formato knygelė idealiai tinka studijuoti autobuse, traukinyje, laukiamajame, namuose arba darbe per pietų pertrauką. Tai puiki galimybė gilinti anglų kalbos žinias net ir neturint daug laiko.
Pratimus galite atlikti pačioje knygelėje.
Jei prireiks, atsakymai - knygos gale.

Iš Britų muziejaus Londone paslaptingai dingsta mumija! Inspektorius Hadsonas pradeda ieškoti kaltininko ir įsipainioja į kriminalinę istoriją, kurią kiekvieną dieną vis labiau apgaubia mistikos skraistė...
Kas galėjo pavogti penkių tūkstančių metų senumo mumiją? Ar faraono prakeikimas iš tiesų yra tik legenda? Ar šis paslaptingas atvejis pareikalaus dar daugiau žmonių aukų?
Inspektoriui Hadsonui pamažu pavyksta atskleisti nusikaltimą.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (53)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30885)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6077)