Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Visiškas pasiaukojimas per rožinio slėpinius

Autorių Kolektyvas
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955294818
Leidimo metai:
Aprašymas

Knygoje „Visiškas pasiaukojimas per rožinio slėpinius" šv. Liudvikas Marija Grinjonas Monforietis sako, kad tikriausias, patogiausias, trumpiausias ir tobuliausias kelias pas Jėzų veda per Švenčiausiąją Mergelę Mariją. 1917 metais Fatimoje pasirodžiusi Marija ne kartą ragino mus kasdien melstis rožinį.

Kadangi Marija yra tiesiausias kelias pas Jėzų ir ji pati primygtinai nurodo kasdien kalbėti rožinį, t. Edas Broomas prengė visiško pasiaukojimo Jėzui per Mariją rekolekcijas, kai dėmesys sutelkiamas į rožinio slėpinius ir septynis Mergelės Marijos sopulius. Kygoje „Visiškas pasiaukojimas per rožinio slėpinius. Apmąstymai, rengiantis visiškai pasiaukoti Jėzui per Mariją" sudėta visa rekolekcijų programa: Šventojo Rašto skaitiniai, susieti su kiekviena dešimtimi rožinio karoliukų, trumpi tėvo Broomo apmąstymai apie kiekvieną slėpinį, kasdienės maldos ir išmintingi patarimai, padėsiantys jums kuo geriau pasinaudoti kiekviena meditacija, kasdien artėjant prie rekolekcijų kulminacijos penktąją savaitę - visiško pasiaukojimo Jėzui per Mariją.

Medituodami rožinio slėpinius ir Šventojo Rašto žodžius, dar kartą įvertinsite nuostabią rožinio maldą, geriau pažinsite ir labiau pamilsite Jėzų ir Mariją.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (38)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30260)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10530)