Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Geresnis būdas gyventi

Og Mandino
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786098247404
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Og Mandino yra vienas labiausiai įkvepiančių autorių pasaulyje. Tačiau kadaise, būdamas trisdešimt penkerių, jis tebuvo tik apgailėtinas vargeta, ketinęs paskutinius dolerius išleisti pistoletui ir nusišauti. Dabar jis pirmą kartą aprašo savo džiaugsmo kupiną atgailos procesą, padėjusį alkoholikui per dešimtmetį tapti milijonieriumi ir laimingu žmogumi. Tik pats Ogas Mandino gali iš pirmų lūpų papasakoti šią nuoširdžią asmeninio triumfo istoriją. Ji gali ženkliai pakeisti ir jūsų gyvenimą.

Knyga „Geresnis būdas gyventi" - tai principai, apvertę Ogo Mandino gyvenimą aukštyn kojomis, jo septyniolika gyvenimo taisyklių. Šios paprastos taisyklės, kurių lengva laikytis, sudaro aiškų, išmintingą vidinio augimo ir visaverčio gyvenimo receptą, padėsiantį ir jums, kaip jau padėjo Ogui Mandino.

Daugiau nereikės nė vienos dienos leisti sielvartaujant, jaučiant nesėkmę, nepriteklių, gėdą ar savigailą. Štai geresnis būdas gyventi: tai būdas, tiesiogine prasme išgelbėjęs Ogo Mandino gyvybę, galintis padėti jums įgyvendinti savo svajones.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (22)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (70)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10845)