Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Prekės
Vartotojai
Didžioji virtuvės knyga - Brigitta Rasmusson, knyga

Didžioji virtuvės knyga

Nepamainoma dovana bet kokia proga! Gimtadieniui, varduvėms, Šv. Kalėdoms, įkurtuvėms... Padažai, sriubos, žalumynų patiekalai, žuvų ir jūros gėrybių skanėstai, mėsa, paukštiena, laukiniena, italų virtuvės gėrybės, kuskusas, patiekalai iš sūrio, kiaušinių, picos ir pagaliau saldžioji pabaiga – desertas. Patiekalai neriebūs. Bus ir skanu, ir naudinga, jei teisingai paskirstysite proporcijas. Knyga įkvėps kiekvienos šeimininkės vaizduotę. Tiek pradedantieji, tiek ir šilta, ir šalta matę kulinarai nesitvers kantrybe pasinerti į gastronomijos “alchemiją”. Įspūdingos iliustracijos bei šiuolaikiški, kosmopolitiški ir paprasti receptai! Per 500 nuotraukų, žingsnis po žingsnio vaizduojančių, kaip pagaminti ir patiekti patiekalus, praktiniai kulinarijos prad˛iamokslio patarimai, informacija apie virtuvės reikmenis ir įrangą, prieskonius, kulinarijos terminų žodynėlis, išsami rodyklė, matavimo vienetų lentelė. Receptai išbandyti leidyklos “Ica” eksperimentinėje virtuvėje. Turinys: Padažai... Sriubos... Žalumynų patiekalai... Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai... Mėsos patiekalai... Paukštiena... Laukinienos patiekalai... Makaronai, ryžiai, kuskusas, bulgur, polenta... Sūris ir kiaušiniai... Picos, pitos, pyragai... Desertas... Duona, bandelės, pyragaičiai... Konservuoti ir marinuoti produktai... Kvietimas į šventę... Kulinarijos terminų žodynėlis... Rodyklė... Matavimo vienetų lentelė...
Pavadinimas:

Didžioji virtuvės knyga

ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Kalba:

Lietuvių

Vėliausiai atnaujinti
Vėliausiai pridėti
Pigiausios viršuje
Brangiausios viršuje
Populiariausios viršuje
Rekomenduojamos