Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Naujasis mokslas apie turtą

Wallace Wattles
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094030499
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Knyga, kurį įkvėpė "The Secret" ir milijonus pasaulio skaitytojų
Nesvarbu, kas jūs ar kokį talentą turite – praturtėti gali visi. Pinigai ir nuosavybė – tai tam tikro teisingo elgesio rezultatas. Pagal šį traukos principu veikiantį gamtos dėsnį, kiekvienas veiksmas sukelia atitinkamą atoveiksmį. Deramai atliekant šiuos veiksmus, neišvengiamai laukia suklestėjimas.
Knygoje "Naujasis mokslas apie turtą" praktiniais, o kartais net matematiniais, metodais aiškinama, kaip prisitraukti turtus. Knygos autorius Wallace'as D. Wattlesas į turtėjimą žiūri kaip į nesudėtingą lygtį. Tiksliai vykdant jo siūlomus paprastus ir racionalius žingsnius, rezultatas visada bus lygus turtui.
Pagrindinė šio veikalo mintis: bet kas, nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, išsilavinimo, socialinio statuso ar gyvenamosios vietos, turi galimybę tapti labai turtingu. Autoriaus aiškinimuose nerasite sudėtingų teorijų ir daugiažodžių filosofijų. Savo mintis jis dėsto aiškiai ir suprantamai, todėl skaityti šią knygą ir pritaikyti ją tikram gyvenimui galės kiekvienas.
Vienintelis autoriaus reikalavimas – perskaityti šią knygą, įsisąmoninti perskaitytus žodžius ir visą laiką norėti. Tuomet ir jūs galėsite susikrauti norimus turtus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (290)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8986)