Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Jūsų vidinė erdvė. Atsikratykite daiktų ir minčių balasto

Stephanie Bennett Vogt
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090110447
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Mūsų patiriamas stresas ir vidinė sumaištis slepia nepaprastai erdvią vietą, kurią galima pavadinti vidine ramybe. Tai natūrali būsena, kurios dažniausiai nepatiriame, nes esame apraizgyti troškimų ir baimių voratinklio.
Netvarka – ne tik spintoje sukauptas menkavertis turtas. Tai bet kuris daiktas ar mintis, kliudantis mums patirti savo tikrąjį „aš“. Vidinis chaosas dažnai tampa dar vienu šeimos nariu, kurį maitiname, suteikiame pastogę ir nešiojamės kartu su savimi. Šioje knygoje Stephanie Bennett Vogt atskleidžia, kad ne patys daiktai, o chroniškas prisirišimas prie jų sukuria mus klampinančios jėgos lauką, drumsčiantį mūsų suvokimą ir paralyžiuojantį gyvenimus.
Jūsų vidinė erdvė, pasitelkusi patarimus, meditacijos pratimus ir kovos su netvarka būdus, išmokys jus:
ĮVEIKTI CHAOSĄ namuose ir gyvenime
MĖGAUTIS SAVO VIDINE ERDVE – vieta, kupina ramybės ir džiaugsmo
ATSISVEIKINTI SU netinkamais ŽMONĖMIS, VIETOMIS IR DAIKTAIS

Ši knyga pateikia įtikinamą modelį, kuriame dera senovinė erdvių tvarkymo išmintis ir šiuolaikiškas kovos su netvarka praktiškumas. Autorė padeda suprasti, kad tvarkymasis nėra vien tik užsiėmimas, bet ir puikus būdas veikti – po vieną mažą žingsnelį, stalčių ar akimirką vienu metu.

STEPHANIE BENNETT VOGT – Didžiosios Britanijos lektorė, jau trisdešimt penkerius metus analizuoja ir dalijasi patirtimi, kaip atkurti pusiausvyrą namuose

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (23)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8981)