Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

INTRAVERTO PRANAŠUMAI: kuklūs parduoda daugiau

Matthew Polllard
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Intravertas? Puikus pardavėjas? TAIP.

Jus įtikino melu: kad, norėdami sublizgėti prekyboje, turite būti įkyrūs. Tačiau tai nėra tiesa. Neprivalote būti iškalbingi. Neprivalote naudotis niekšingomis buldogiškomis pardavimo technikomis. Tiesą sakant, jums visai nereikia elgtis kaip ekstravertui.

Visa tiesa ta, kad intravertai yra patys geriausi pardavėjai... kai apsiginkluoja planu, kuris leidžia jiems autentiškai būti savimi. Pats būdamas intravertas, Metju Polardas atskleidė paslaptį, kaip nuosekliai parduoti daugiau už savo ekstravertiškuosius kolegas. Jo septynių žingsnių procesas intravertiškiems verslų savininkams ir pardavėjams visame pasaulyje suteikė galimybę suvokti prigimtines savo stiprybes – parodant jiems patiems jų pranašumus. Šioje knygoje sužinosite, kaip: nugalėti savo baimę pardavinėjant; pardavimą paversti į patikimą sistemą; apeiti prieštaravimus, naudojantis istorijomis; užsitarnauti pasitikėjimą ir sukurti patikimumo įspūdį; pasiruošti kiekvienai situacijai; mėgautis pardavimu; ir dar daug ko kito.

Ar būtumėte verslo savininkas, kuriam nepatinka pardavinėti, ar pardavėjas, ar bet kas, kam tiesiog reikia kitiems daryti įtaką, „Intraverto pranašumai“ yra jūsų kelias į sistemingą sėkmę.
Intravertai nesijaučia patogiai, naudodamiesi tradicinėmis pardavimo taktikomis, pavyzdžiui, agresyviai brukdami produktą arba atsikirsdami į klientų prieštaravimus. Knyga sutelkta ne į patį sandorį, o į pardavimo sistemą, kuri padeda intravertams pasijusti nuoširdiems, o ne dirbtiniems ir įkyriems.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8553)