Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Į vaiką orientuotų klasių kūrimas

Kate Burke Walsh
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9986431395
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Projektas - Gera pradžia. Programa vaikams ir šeimoms. Knyga ugdytojams - tai šiuolaikiškai pateikta ugdymo metodika pradinėms mokykloms, ji orientuota į vaiko individualybę, jo poreikius, polinkius, interesus. Leidinys skirtas pedagogams ir tėvams. Pateikiama ugdymo kryptis - ir moderni, šiuolaikiška, atliepianti laisvėjančio, demokratiškėjančio pasaulio lūkesčius, ir sena kaip pasaulis, grįsta amžinomis žmogiškomis vertybėmis: besąlygiška pagarba asmeniui, jo unikalumui; tolerancija"kitokumui", skirtingai nuomonei, vertinimui, pasaulėžiūrai; pasirinkimo, apsisprendimo, minties laisve ir t.t. Ugdymo metodo ištakos - Europos pedagogikos klasikų Pestalozzi, Froebelo, Rousseau, taip pat šio amžiaus tyrinėtojų Piaget, Vygotskio, Dewey ir kitų darbai, jų filosofinės nuostatos.
"Geros pradžios" projekto diegiama metodologinė sistema yra atvira, paslanki, lanksti; ji nėra dogmatiška, neteikia išbaigtų tiesų ar receptų, nereikalauja siūlomų priemonių taikyti paraidžiui, besąlygiškai. Pagrindinė sistemos nuostata - kūrybiškumas, galimybių asmeninei inciatyvai bei veiklai sudarymas.
Knygą parengė Tarptautinis vaikų tyrimo institutas (CRI) Vašingtone kartu su Atviros visuomenės institutu (OSI) Niujorke.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8734)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3782)