Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
14.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
turi. Knyga puiki.
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

parduodu DIDYSIS KLAUSIMYNAS Laura Laurušaitė, Kazys Sadauskas, puiki, tinka ir dovanai, 2008 m. siuntimas + papildomai.
Enciklopedija vaikams ir paaugliams apie gamta, geografija, mokslo išradimus, istorija, sporta, mena.
Pamiklink savo smegenų ląsteles kautynėse su gamtos ir mokslo mįslėmis, kurias tau pateiks knyga "Didysis klausimynas". Ji labai patiks tiems, kurie trokšta žinių. "Didysis klausimynas" paiteiraus, ar tu žinai paprastų dalykų, ir pateiks atsakymus į sudėtingesnius, pasiūlydamas patrauklią klausimų ir atsakymų dvykovą. Įtaigios iliustracijos su tiksliais paaiškinimais dar labiau sustiprins patirtą įspūdį apie pateiktus faktus ir žinias. Patikėk, tai neįprasta populiarioji mokslo knyga, su ja patirsi tikrą pažinimo džiaugsmą.

Pamiklink savo smegenų ląsteles kautynėse su gamtos ir mokslo mįslėmis, kurias tau pateiks knyga „Didysis klausimynas“. Ji labai patiks tiems, kurie trokšta žinių. „Didysis klausimynas“ paiteiraus, ar tu žinai paprastų dalykų, ir pateiks atsakymus į sudėtingesnius, pasiūlydamas patrauklią klausimų ir atsakymų dvikovą.

Pasitikrink savo galimybes kiekvienoje temoje ir visada jausiesi puikiai, nes rasi tikrai visiškai paprastų klausimų, į kuriuos atsakysi bematant, tačiau atsakinėdamas į vis sunkesnius pajusi tobulėjimo džiaugsmą. Pasinaudok klausimais kaip kelrodžiu, ieškodamas atsakymų gretimuose puslapiuose, patraukliai pasakojančiuose apie dalykus, besisiejančius su tais klausimais. Gali pasitikrinti ir savo atmintį, knygos gale dar sykį perskaitydamas anksčiau matytus klausimus ir čia pat palygindamas savo atsakymą su čia pateiktu teisingu.

Įtaigios iliustracijos su tiksliais paaiškinimais dar labiau sustiprins patirtą įspūdį apie pateiktus faktus ir žinias. Patikėk, tai neįprasta populiarioji mokslo knyga, su ja patirsi tikrą pažinimo džiaugsmą.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (20271)