Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mažojo Nikola pertraukos

Rene Goscinny, Jean Jacques Sempe
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Aprašymas

Kada prasideda tikrosios mažojo Nikola ir jo bičiulių pertraukos? Po pamokų ar per pamokas? – štai klausimas, dėl kurio šįkart be paliovos suka galvą mokinių prižiūrėtojas ponas Buljonas, direktorius ir mokytoja... Aišku viena – ten, kur praūžia baisioji neišskiriamų draugų gauja, ramybei ir nuoboduliui vietos nelieka.
O ar gali būti kitaip? Juk mažasis Nikola yra pats tikriausias pertraukų žinovas. Ką jau ką, bet džiaugtis pertraukų teikiamais malonumais jis moka ir puikiai žino jų skonį: pyrago su šokoladu, bičiuliui draugiškai pakištos kojos ar futbolo rungtynių, kai rėkti yra daug svarbiau nei žaisti.
Savaime aišku, džiaugtis pertraukomis sugeba ne kiekvienas. Pavyzdžiui, kad ir Anjanas, klasės pirmūnas ir mokytojo numylėtinis. Jis niekuomet nežaidžia, nes per pertraukas kartoja pamokas. Arba Buljonas, mokinių prižiūrėtojas – užuot pokštavęs kartu su Nikola ir jo bičiuliais, jis ilgisi prabėgusių ramių šaulio dienelių. Na, o Buljono padėjėjo pono Mušabjero atvejis paprastas kaip dukart du – jis nuoširdžiai bijo pertraukų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (422)
ievav11
(24)
422 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19931)