Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sveiko kūdikio dienotvarkė

Gina Ford
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955132967
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ramus ir džiaugsmingas kūdikio auginimas

Parsivežus kūdikį į namus, daugeliui įprastinis gyvenimas tarsi apsiverčia aukštyn kojomis: prasideda bemiegės naktys, nenumaldomas kūdikio verksmas ir maitinimas be galo, be krašto, kad tik mažylis pagaliau nurimtų ir būtų patenkintas. Kūdikio laukiantys tėvai nerimauja, kaip jiems seksis auginti savo atžalėlę.

Geriausia Britanijoje kūdikių auginimo specialistė Gina Ford siūlo savo parengtą knygą, kurioje pateiktos jos sukurtos itin veiksmingos dienotvarkės, padedančios ramiai ir džiaugsmingai auginti mažylį.

* * *


Doc., med. m. dr. Laimutė Vaidelienė

Esu vaikų gydytoja, todėl nuolat tenka bendrauti su daugybe vaikų ir jų tėvų. Jauniems tėvams dažnai kyla daugybė klausimų apie vaiko auginimą. Deja, gausybė knygynuose ir virtualioje erdvėje esančios literatūros ne visuomet atsako į labai konkrečius, praktinius tėvų klausimus. Pastebėjau, kad dažniausiai patarimų gaunama iš močiučių, draugių ar internetinių pokalbių svetainių. Manau, kad tai viena svarbiausių priežasčių, kodėl profesionalios patronažinės slaugytojos, ilgametę patirtį turinčios vaikų priežiūros konsultantės Ginos Ford knyga „Sveiko kūdikio dienotvarkė“ yra labai aktuali mūsų jauniesiems tėvams.

Kaip tik dėl šios priežasties su didžiuliu susidomėjimu perskaičiau Ginos Ford knygą „Sveiko kūdikio dienotvarkė“. Knyga parašyta labai profesionaliai, remiantis žinomų vaikų priežiūros specialistų patarimais bei gydytojų specialistų rekomendacijomis. Autorė pateikia daugybę patarimų, kaip elgtis labai konkrečiose situacijose, aptaria praktiškai visas galimas vienos ar kitos problemos atsiradimo priežastis ir nurodo labai aiškius jos sprendimo būdus. Knygoje smulkiai aprašomos įvairaus amžiaus kūdikių dienotvarkės iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti per daug griežtos. Vis dėlto aš manau, kad kaip tik jos ir yra tos pamokos, kurias išmokusios jaunos mamos sugebės vadovauti savo mažyliams ir nesijaus bejėgės jam nuolat atsibundant naktį, atsisakant valgyti tam tikrą maistą, o vėliau galbūt aikštijantis.

Taigi nuoširdžiai rekomenduoju šią knygą visiems, auginantiems vaikus ar savo anūkus.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (14)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5431)