Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nakties klajūnai

Sarah Dessen
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090100837
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Sarah Dessen knyga „Nakties klajūnai“ atskleidžia paauglės mergaitės Oiden džiaugsmų ir rūpesčių kupiną vienos vasaros nuotykį.
Oiden – užsisklendusi ir jokių paauglystės šėlionių nepatyrusi mergaitė. Važiuoti dviračiu – tai tik vienas dalykas iš daugelio, kurių Oiden nemoka ir net nėra bandžiusi. Jos tėvai išsiskyrė, tačiau prieš tai visus mokslo metus mergaitė labai stengėsi įtikti reikliai motinai, tad atsisakiusi visų pramogų ir intriguojančių draugysčių pasinėrė tik į mokslą.

Vasarą Oiden išvyksta atostogauti į Kolbį, pajūrio miestelį, pas tėtį ir jo naująją žmoną. Ten ji įsidarbina madingų drabužių parduotuvėje ir šis darbas atveria jai visai kitą, iki tol nepažintą mergaičių pasaulį – kupiną paslapčių, šnabždesių, draugysčių ir žavesio. Tuomet ji sutinka Elį – paslaptingą vienišių, buvusį garsų dviračių akrobatą, kankinamą nemigos. Šis žavus vaikinas ir supažindina Oiden su naktiniu miestelio gyvenimu. Kartu jie pasineria į jaudinamas nakties klajones. Oiden trokšta pažinti nerūpestingą paauglių gyvenimą, kurio dar nepatyrė, tuo tarpu Elis bando susitaikyti su draugo mirtimi ir bent kiek apmalšinti kaltės jausmą... O šviesiomis vasaros naktimis nežinia, kas gali benutikti...

Sarah Dessen knyga „Nakties klajūnai“ puikiai atskleidžia charakterius, problemas, kurias dažnai išgyvename paauglystėje. Nejučia knygos herojai tampa tavo draugais, tavo labai artimais draugais, tampa – tavimi. Nes jų bėdos tokios panašios į tavo, jų jausmai tokie artimi taviesiems. Jų džiaugsmai tokie, kokius norėtum išgyventi tu. Tad nesvarstyk, čiupk knygą „Nakties klajūnai“ ir patirk viską pats!

New York Times bestselerių autorė.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2139)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3089)