Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gimęs bėgti

Michael Morpurgo
14.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090113271
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Karo žirgo“ autorius Michaelis Morpurgo’as parašė jaudinančią knygą apie ištikimą ir drąsų kurtų greihaundų veislės šunį.

Kas rytą parku keliaudamas į mokyklą Patrikas žvalgosi, gal pamatys pelėsakalį, sklandantį ore ar įsitaisiusį ant kamino. Bet šįkart berniuko dėmesį patraukia keistai plūduriuojantis maišas. Jame kažkas cypsi ir juda!

Nusimetęs nuo pečių kuprinę Patrikas šoka į vandenį. Iš kanalo ištraukęs permirkusį maišą, jame randa penkis nuostabius šunyčius. Vieną iš jų, auksaspalvį mažylį, Patrikas iškart be galo pamilsta. Patrikas nieku gyvu nenori atiduoti jo Karališkosios žiauraus elgesio su gyvūnais prevencijos draugijai. Maldauja tėvų, kad šie jam paliktų nors vieną šuniuką. Iš pradžių tėvai nesileidžia į kalbas, ir Patrikas apsiašarojęs užmiega, o rytą jį pažadina mažylis kurtas, laižantis veidą! Berniukas pavadina šunelį Bičiuliu – pačiu geriausiu draugu.

Išties nuo tos dienos juodu beveik nebesiskiria. Patrikas gali valandų valandas gėrėtis, kaip Bičiulis skuodžia parko takais ar vaikosi voveres. Kurtų greihaundų veislės šuo pakeičia baugštaus berniuko gyvenimą – bet vieną dieną staiga pradingsta...

Šunį pavagia lenktyninių kurtų treneris, ir jam prasideda naujas lenktynių čempiono gyvenimas. Trenerio podukra Bekė pamilsta Bičiulį iš pirmo žvilgsnio ir duoda jam naują Skaistakio vardą. Bet kas bus, kai šuo nebegalės lenktyniauti?

Istorija apie lenktynių čempiono kurto gyvenimo kelionę nuo vieno šeimininko pas kitą verčia ir džiaugtis, ir liūdėti. Jam lemta patirti daug skaudžių ir malonių nuotykių, kol pavyks rasti tikruosius namus.

Michaelis Morpurgo’as yra vienas skaitomiausių Britanijos vaikų rašytojų, gavęs daugybę prizų, tarp jų Smarties, Rašytojų gildijos ir Blue Peter Book apdovanojimus. 2003–2005 m. jam buvo patikėta vaikų laureato misija, kurios tikslas skatinti raštingumą ir skaitymą visoje Jungtinėje Karalystėje, o2005 m. Knygų pardavėjų asociacija paskelbė šį rašytoją metų autoriumi.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1907)
taja12
(59)
1907 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46185)