Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vyndarys

Gordon Noah
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090142899
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Nauja puikiai žinomų romanų „Gydytojas. Avicenos mokinys“ ir „Šamanas“ autoriaus knyga pasakoja apie XIX-ojo amžiaus Ispanijos vynuogyno savininko sūnų, kurio planus prasimušti gyvenime negailestingai sugriauna klastingas sąmokslas.

Nedideliame Šiaurės Ispanijos vynuogių augintojų kaimelyje Santa Eulalijoje gyvena Džuzepas Alvaresas. Jo tėvas turi juodųjų vynuogių ūkį. Aistrą vynuogių auginimui ir meilę gimtajai žemei bei žaviajai Teresai jaučiantis Džuzepas norėtų perimti tėvo ūkį. Tačiau vaikinas yra antrasis savo tėvo sūnus, o tai reiškia, kad vynuogyną paveldės jo brolis, pirmagimis Donatas.

Tuo tarpu Madride verda politinės intrigos: įtakingų pirklių, didikų ir kitų elito atstovų būrelis planuoja užgrobti valdžią. Į intrigų verpetą patenka ir būrys niekuo dėtų vaikinų iš Santa Eulalijos, tarp jų – ir Džuzepas. Ne savo noru įsipainiojęs sąmokslo pinklėse, vaikinas susiduria su visiškai nauju, iki tol nepažintu pasauliu.

Naujoji realybė privers Džuzepą permąstyti vertybes ir pažinti tikrąjį save. Šios pamokos taps neįkainojamu lobiu jo kelyje į didžiąją svajonę – tapti talentingu, gerbiamu ir laimingu vyndariu.


„Gebėjimas keliais žodžiais nutapyti sodriausius paveikslus – didžiausias N. Gordono talentas. Pamažu plėtojamas siužetas prieš skaitytojo akis išskleidžia panoraminį praeities pasaulio vaizdą.“ – Welt am Sonntag

1926 m. JAV, Masačusetso valstijoje gimęs Noah Gordonas pirmąją knygą „Rabinas“ išleido būdamas 39-erių. Rašytojas išgarsėjo parašęs romaną „Gydytojas. Avicenos mokinys“, kuris daugelyje šalių tapo tikra sensacija. Autorius jau yra išleidęs devynis istorinius romanus, kurie pelnė ne vieną premiją ir yra vertinami viso pasaulio skaitytojų bei kritikų.

„Gebėjimas keliais žodžiais nutapyti sodriausius paveikslus – didžiausias N. Gordono talentas. Pamažu plėtojamas siužetas prieš skaitytojo akis išskleidžia panoraminį praeities pasaulio vaizdą.“ – Welt am Sonntag

„Įtampa neleis atsitraukti nuo knygos.“ – Leipziger Volkszeitung

„Sveika N. Gordono aistra istoriniams tyrinėjimams, jo gebėjimas sukurti išskirtinai realistinius veikėjus ir, svarbiausia, įgimtas rašytojo talentas, kuriam nėra ir negali būti jokio paaiškinimo, „Vyndarį“ neišvengiamai pavers dar vienu bestseleriu.“ – Elle Magazine (Ispanija)

„Nuostabi istorija apie geraširdį žmogų, kuris tiesiog bandė daryti tai, ką ir kiekvienas iš mūsų – gyventi gyvenimą kuo geriau ir teisingiau.“ – amazon.com

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (81)
tasigita
(56)
81 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (35)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36824)