Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vasara be tavęs

Karen Swan
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Rovena Tipton – sėkmės lydima fotografė, gyvenanti Londone su gražuoliu vaikinu Matu. Jie kartu jau vienuolika metų, ir Rovena įsitikinusi – tik laiko klausimas, kada jų meilės istorija pasieks trokštamą ilgai ir laimingai. Tačiau taip atrodo Rovenai, o Matas turi kitų planų. Prieš užmaudamas žiedą Rovenai ant piršto jis nori padaryti pauzę, vėl sugrąžinti pirmų susitikimų ugnį į jau patogiais virtusius santykius. Jis nusprendžia pusmečiui vykti į Kambodžą. Vos po dviejų dienų. Vienas.

O Rovena sopančia širdimi keliauja į Niujorką fotografuoti prabangių vestuvių. Tačiau trumpa kelionė, turėjusi praskaidrinti niūrią Londono kasdienybę be Mato, tampa gyvenimą keičiančiu vasaros nuotykiu. Netikėtas susitikimas atveda merginą iki elitinių Long Ailando paplūdimių, kur su trimis nepažįstamaisiais ji visą vasarą dalysis prabangia vila.

Vasara įsibėgėja: prabangiuose kokteilių vakarėliuose ir spindinčiuose teniso aikštynuose mezgasi naujos pažintys, verslo sandoriai ir intrigos. Prasideda naujas Rovenos gyvenimo etapas, į kurį mergina priversta įsiliesti ir jį – vyrą, pavertusį pirmąjį jos vakarą Ist Hamptone pragaru.

Ar prabėgus nepamirštamai vasarai Rovena sugebės grįžti į savo senąjį gyvenimą?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (40)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (31)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47670)