Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tapkite savo laiko šeimininkais

Fabien Olicard
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094665189
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Mes tinkamai neišnaudojame savo laiko. Toks yra prancūzų autoriaus Fabien Olicard atskaitos taškas, nuo kurio jis pradeda knygą „Tapkite savo laiko šeimininkais“. Fabien Olicard buvo užkietėjęs atidėliotojas, tačiau tapo laimingu, viską laiku spėjančiu žmogumi. Kaip jam pavyko? Šias paslaptis autorius ir yra pasirengęs išduoti visiems saviugdos žanro knygos skaitytojams.

Mes visi turime dvidešimt keturias valandas per parą. Tačiau vieni spėja nuveikti daug, kiti gi nuolat save graužia dėl to, kad griuvo visi planai ir darbai nepasistūmėjo. Mus nuolat blaško įvairūs veiksniai: elektroniniai laiškai, įkyriai skambantis telefonas, socialiniai tinklai bei mūsų pačių smegenys. Perėmę laiką į savo rankas mes galime padauginti jį dešimteriopai.

Fabien Olicard knygos „Tapkite savo laiko šeimininkais“ tikslas – grąžinti jums jūsų laiką. Autorius atveria duris į asmeninę savo patirtį. Jis turėjo išgyventi blogų įpročių detoksikaciją ir išmokti organizuoti savo gyvenimą, kad galėtų padėti tiek sau, tiek kitiems. Fabien Olicard – iliuzionistas, konkursų ir laidų dalyvis, filmukų kūrėjas, kurio video stebi šimtai tūkstančių žmonių. Akivaizdu, kad tokiam žmogui reikėjo rasti būdą, kaip praplėsti savo parą.

Patarimai, pratimai, įspėjimai – visą tai rasite garsaus mentalisto knygoje. Ji parašyta paprastai, tema dėstoma glaustai ir aiškiai. Tekstas motyvuoja keisti savo gyvenimą čia ir dabar. Autoriaus Fabien Olicard „Tapkite savo laiko šeimininkais“ knygoje išdėstytą metodiką galėsite taikyti iš karto.

Trumpas aprašymas žada, kad organizuoti savo laiką išmoksite be kančios. Jūs viską spėsite, nustosite nerimauti, tad ne tik daugiau darbų padarysite, bet ir psichologinė sveikata pagerės.

Fabien Olicard (g. 1982 m.) – garsus mentalistas, verslininkas, Youtube kanalo žvaigždė ir knygos autorius, pasišovęs visiems įrodyti, kad tinkamai organizuojant savo laiką yra įmanoma spėti viską ir dar daugiau.

Iš prancūzų kalbos vertė Lina Perkauskytė.

Norite nustoti atidėlioti ir viską daryti laiku? Rekomenduojame motyvuojančią knygą įsigyti internetu – čia pirkti, dažniausiai, pigiau. Įvaldę metodiką turėsite laiko skaityti įdomiais siužetais ir veikėjais turtingas istorijas, dirbti ir turiningai leisti laisvalaikį. Leidinius pirkti online verta dėl gerų kainų, gausių išpardavimų bei akcijų. Skaitytojų atsiliepimai bei apžvalgos užves ant kelio, aprašymai, santraukos ir ištraukos padės išsirinkti geriausią knygą, o puslapių skaičius bei viršelio formatas leis įvertinti, kiek truksite skaitydami.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46199)