Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Prieš man tave sutinkant

Lisa Jewell
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094900808
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Bestselerio „Tada ji dingo" autorė Lisa Jewell pristato dar vieną nuostabią istoriją. Čia atgyja džiazo epochos Londonas, mezgasi tvirti sumanios merginos ir ekscentriškos močiutės ryšiai, o tarp dviejų skirtingų rasių jaunuolių įsiplieskia aistringa meilė.

Gernsio saloje mirus močiutei Arletei, Betė pagaliau pradeda gyventi savo gyvenimą: kad galėtų rūpintis senole, mergina buvo atsisakiusi studijų universitete, vakarėlių, vaikinų, vasaros darbų — visų tų dalykų, kurie įprasti jos amžiaus žmonėms. Visgi po mirties Arletė nustebina — testamente Betė ir jos šeima randa įrašytą nežinomą paveldėtoją Klarą Pikl. Tad merginai atsiranda svari priežastis persikelti į Londoną ir surasti paslaptingąją paveldėtoją. Taip Betė atsiduria apšepusių gatvių sankirtoje 1990-ųjų Sohe.

Arletė de la Mer savo audringą gyvenimą pradeda pokario permainų sūkuryje, 1920-ųjų bohemiškajame Londone. Graži ir charizmatiška mergina netrunka įsitraukti į nerūpestingą ir malonumų kupiną auksinio jaunimo pasaulį. Vis dėlto po kelerių metų skaudus likimo smūgis priverčia Arletę grįžti į vaikystės namus ir ten pasilikti visam laikui.

Betė ieško vietos didmiesčio gyvenime, įsidarbina aukle paparacų medžiojamos roko žvaigždės namuose, o Klaros paieškos duoda vaisių: mergina netikėtai aptinka Arletės gyvenimo meilės pėdsakus

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (26)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37310)