Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Meilė pagal sutartį, arba Romantinė komedija

Rachel Winters
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094664779
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Rachel Winters – žurnalistė, skiltininkė, vieniša, neturi nei vaikų, nei gyvūnų, gyvena Londone, šiuo metu dirba Orion leidykloje redaktore, todėl yra labai panaši į pirmosios savo knygos veikėją Evę. Tik Evė, nors visada svajojo kurti scenarijus, yra užstrigusi agentūroje kaip asistentė. Atrodo, amžiams.
Evės bosas Montis, kino ir televizijos agentūros savininkas – girtuoklis ir plevėsa. Evės socialinis gyvenimas – apgailėtinas. Evės karjera jau 7 metus stovi vietoje. Evės asmeninis gyvenimas… neegzistuoja. Ir čia dar ne viskas – ji greit gali netekti savo darbo vietos. Nes svarbiausias klientas, gražuolis scenaristas Ezra Česteris atsisako rašyti scenarijų romantinei komedijai – Oskaro laimėtojai nerašo tokių niekų ir apskritai – jis, matote, jomis netiki! O be scenarijaus Evės agentūrai – galas.
Evė iš nevilties meta Ezrai beprotišką iššūkį: jeigu ji sugebės jam įrodyti, kad romantiška meilė egzistuoja, jis privalės parašyti tą prakeiktą scenarijų. Ir jai nelieka nieko daugiau, kaip tik…bandyti susitikinėti su vyriškiais pačiai. Taip, kaip filmuose!
„Meilė pagal sutartį“ – romantinė komedija knygos pavidalu. Tai taip juokinga, kad pamiršite visus filmus, o Evė taps nauja geriausia jūsų drauge. Jūs juk norite, kad jai pasisektų?

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35796)