Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Prometėjo apgaulė

Robert Ludlum
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094032479
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jeigu viskas, ką žinojai, pasirodo netiesa? Jeigu gauni įrodymų, kad tai, ką darei su gera intencija, baigėsi visiškai atvirkščiai, nei tikėjaisi? Jei sužinai, kad mylima žmona, su kuria pragyvenai penkiolika metų ir kuri paliko tave dėl tavo darbo, tekėjo ne iš meilės, o kad galėtų sekti? Kad vykdė užduotį, paskirtą darbdavio?

Tokie klausimai neduoda ramybės Nikui Braisonui, daug metų dirbusiam itin įslaptintu Direktorato, slaptos Amerikos žvalgybos grupės, operatyvininku. Kai žlunga viena kruopščiai rengta misija, Direktoratas „išleidžia“ agentą į pensiją, parūpinęs naują tapatybę. Po penkerių ramaus dėstytojavimo metų Braisonas staiga sužino, jog Direktoratas yra visai ne tai, kuo prisistatinėjo, o jis pats tapo sudėtingo plano prieš savo šalį įrankiu. Tapo aišku, kad paslaptingoji organizacija rengia pavojingą perversmą, tik niekas nežino, kaip, kur ir kada. CŽV pasitelkia Braisoną tai išsiaiškinti. Nikas lieka vienas kreivų veidrodžių karalystėje be patikimų kontaktų, orientyrų ir kupinas abejonių, ar instinktai ir įgūdžiai tebėra tokie pat aštrūs, kaip kadaise.
Apie autorių

Robertas Ludlumas (1927–2001) yra dvidešimt šešių romanų, išleistų trisdešimt dviem kalbomis keturiasdešimtyje šalių, autorius. „Prometėjo apgaulė“ yra paskutinis ir vienas geriausių romanų, kurį jis išleido prieš mirtį, šokiruojantis rugsėjo 11 d. įvykių Amerikoje nuojauta ir ypatingu žvalgybinių, politinių ir karinės technikos naujovių išmanymu.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (15)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (20)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (37388)