Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Karolinos mėnulis

Nora Roberts
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Torės Bodin vaikystė – kitokia nei kitų vaikų. Jai teko daug iškentėti – griežtą tėvo auklėjimą, draugės netektį. Visi šie bauginantys atsiminimai iškyla, kai po daugelio metu ji sugrįžta į vietas, kur praleido vaikystę. The New York Times bestselerių autorės Noros Roberts romanas „Karolinos mėnulis“ – paslapčių kupina drama, nukelianti į Jungtinių Valstijų pietus, kur tradicijos prieštarauja jauno žmogaus norui būti laisvam.

Torės Bodin vaikystė buvo sunki – ją nuolat lydėjo religingo tėvo kumštis ir odinis diržas. Negalėjo būti nė kalbos apie mergaitės talentų ir sugebėjimų puoselėjimą. Vienintelė Torės priebėga – netoliese gyvenanti Houpė. Tik draugės namuose Torė galėjo būti vaiku ir nerūpestingai leisti laiką. Viską aukštyn kojomis apverčia mįslingas Houpės nužudymas – neišaiškintas nusikaltimas amžiams palieka randą Torės sieloje.

Nors jos gyvenimas netekus Houpės sugriuvo, po kiek laiko Torė ryžtasi grįžti į gimtąjį miestelį ir pradėti čia savo namų dekoro verslą. Mergina neišvengia praeities šešėlių – čia ji sutinka savo pusbrolį ir Houpės šeimos narius. Torė užmezga santykius su Keidu Laveliu – vyresniuoju buvusios geriausios draugės Houpės broliu, kuris paveldėjo šeimos turtus. Tik ji nežino, ar šis ryšys ir skaudi netektis juos suvienys, ar išskirs. Torė nuo vaikystės turi paslaptingą gamtos dovaną – ji gali matyti ateities įvykius. Tačiau ar šis gebėjimas padės išnarplioti painų praeities ir dabarties įvykių mazgą?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (323)
margaritan
(104)
323 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (201)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48076)