Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Svaigulys

Jolita Herly
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090119488
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Svaigulys“ – tolimų kraštų egzotikos prisotintas, jausmingas, intriguojantis pasakojimas apie savęs ir gyvenimo prasmės paieškas. Tai trečias Jolitos Herlyn romanas. Jo herojė Kamilė patiria neįtikėtinų nuotykių Brazilijoje ir Peru. Tačiau tikrosios aistros jos laukia grįžusios į Klaipėdą. Aprašydama ajahuaskos ceremoniją pas Peru šamanus, autorė rėmėsi autentiška sūnaus Karlo patirtimi.

Svaigulys tave gali užklupti bet kur. Apsvaigstama nuo gyvenimo džiaugsmo, meilės, lianų vyno ar LSD. Vieta – tik dekoracija mūsų sielos virsmui. Aistrų spektakliams vienodai tinka ir tolimas Rio paplūdimys, ir Klaipėdos senamiestis.

Kamilė apsigyvena pas ekscentriškąją tetulę Mariją Rio de Žaneire. Po nuotykių Brazilijoje ir ajahuaskos ceremonijos su lianų vynu Peru džiunglėse moteris jaučiasi pasisotinusi egzotiškų kraštų gyvenimo. Ji grįžta į Lietuvą ieškodama ramybės, bet gimtajame mieste Klaipėdoje įtraukia aistrų sūkurys ir priverčia dar kartą perkainoti vertybes. Ar pavyks Kamilei rasti tai, ko ji ieško?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (121)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36893)