Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Stiklo miestas

clare cassandra
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090110768
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kad išgelbėtų gyvybę motinai, Klarė turi keliauti į Stiklo miestą – prieblandos medžiotojų protėvių namus. Patekdama į miestą be leidimo, ji nusižengė Įstatymui, ir už tai gresia mirtis. Negana to, Klarė sužino, jog Džeikas nenori, kad ji ten būtų, ir kad Saimoną įkišo į kalėjimą prieblandos medžiotojai, labai įtariai žiūrintys į vampyrą, kuris nebijo saulės šviesos. Kai Klarės sąjungininku tampa paslaptingas prieblandos medžiotojas Sebastianas, ji sužino daugiau apie savo šeimos praeitį. O Džeikas staiga pasiryžta rizikuoti viskuo dėl Klarės. Ar jai pavyks išnaudoti ką tik atrastą galią ir padėti išgelbėti Stiklo miestą bet kokia kaina?

Meilė – mirtina nuodėmė, o praeities paslaptys pasirodo esančios pražūtingos, bet Klarė ir Džeikas pagaliau įveikia Valentiną.

Cassandros Clare fantastinė trilogija „Mirtinieji įrankiai“ užkopė į neregėtas aukštumas. Ji tapo New York Times, USA Today, Wall Street Journal, Publisher’s Weekly, Indie Bound bestseleriu. Taip pat – Vaikų knygų tarybos 2010 m. paauglių knygos finalininke ir tais pačiais metais Amerikos bibliotekų asociacijos paauglių knygų dešimtuko premijos laureate.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3837)