Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Aštuonmetė Džeinė – vieniša maža mergaitė, labiau už visą mėgstanti būti kartu su savo draugu Maiklu. Motinai, garsiai Brodvėjaus teatrų režisierei ir filmų prodiuserei, rūpi tik jos darbas ir vyrai, o dukrą ji prisimena tik tuomet, kai sekmadieniais pas Tifanį jos drauge apžiūrinėja deimantus. Gerai, kad yra Maiklas – mieliausias pasaulyje draugas, visada pasiruošęs išklausyti, pagelbėti ir viską paaiškinti. Tačiau Maiklas – kitiems žmonėms nematomas draugas, paklūstantis nuo jo nepriklausančioms taisyklėms. Jis angelas? Žmogus? Džeinei svarbu tik viena – kad jis būtų greta. Bet sulaukusi devintojo gimtadienio Džeinė privalo viską pamiršti, o Maiklui paskiriamas naujas globotinis. Tokios taisyklės.


Po dvidešimt trejų metų Džeinė dirba pas savo motiną. Jos romanas su jaunu aktoriumi Hju trūkinėja per visas siūles, nes mylimasis kur kas labiau vertina Džeinės ryšius nei ją pačią. Tačiau vieną dieną Džeinė mieste pamato vyriškį, kaip du vandens lašai panašų į jos nematomą draugą Maiklą. Ar gali taip būti? Maiklas, išvydęs Džeinę, supranta, kad taisyklės griūva. Ar jis gali sulaužyti dėsnius ir įsileisti į savo gyvenimą meilę, kurios trokšta?


„Sekmadieniai pas Tifanį“ – romanas apie vaiko vienatvę, motinos ir dukters kovą ir meilės ilgesį. Ilgesį, kuris toks stiprus, kad netgi angelą gali paversti žmogumi.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36894)