Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Jeigu mane dabar pamatytum

Cecelia Ahern
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955245988
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Širdžių mieste vienos moters širdis užrakinta, o raktas...

Elizabetos Egan gyvenime viskas turi savo vietą – pradedant ekspreso kavos puodeliais tviskančioje virtuvėje, baigiant teptukais bei dažų dėžutėmis interjero dizaino versle. Tvarka ir tikslumas padeda Elizabetai kontroliuoti savo gyvenimą ir apsaugoti širdį nuo skausmo ir sielvarto, kurių daug patyrė praeityje.
Vienintelis debesis horizonte – jos sesuo Serša, tikras raudonplaukis vėjo sūkurys, paskui save paliekantis pabirusias šukes, kurias visomis įmanomomis pastangomis bando surinkti Elizabeta. Negana to, Serša įbruka jai savo šešiametį sūnų. Ne savo noru tapusi motina ir stengdamasi išlaikyti verslą Elizabeta užimta nuo aušros iki sutemų. Taigi laiko linksmintis arba klysti beveik nelieka...
Pagaliau vieną dieną į jos gyvenimą įžengia nepažįstamasis. Ivanas – neturintis jokių rūpesčių, spontaniškas, nuolat trokštantis patirti nuotykių – tikra Elizabetos priešingybė. Romanas „Jeigu mane dabar pamatytum“ – istorija, kupina Cecelios Ahern kūrinimas būdingos šilumos ir kartėlio, jausmų ir šiek tiek magijos.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (490)
vilniete
(480)
490 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (15)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35738)