Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
Prekė yra parduota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786098168426
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Atgalios, arba Lemtingos nederamų knygų skaitymo pasekmės“ – tai daugiasluoksnė knyga, primenanti Alisą Stebuklų šalyje, Mikę Pūkuotuką. Ji tarsi svogūnas – po kiekvienu lukšteliu randi vis gilesnę daugiaprasmę mintį. Tad vaikai gali pasitenkinti spalvingu jos turinio luobu, o mąstančiam suaugusiajam vidinė, tarpais kiek kandi esmė net ašarą išspaudžia.

Autorius tarsi nori pabėgti nuo kasdienybės rutinos, bet tai įmanoma tik žinant burtažodį. Ir tada įprasti buitiniai rūpesčiai sprogs it muilo burbulas. Atsiras žalias Arklys, Pingvinas skries į žvaigždes, žmogus trumpam virs Triušiu, netrukus pasirodys ir jo primityvusis antrininkas Tridantis, kad jiedu vėl taptų vientisu žmogumi. Liks tik prarasto rojaus ilgesys ir klausimas: ar dar grįšiu atgalios? Deja.

Zbignewas Batko (1940–2007) – žinomas lenkų rašytojas, vertėjas, scenaristas. Stasys Eidrigevičius (g. 1949) – garsus šiuolaikinis lietuvių daililninkas, grafikas ir režisierius. Nuo 1980 m. jis gyvena Varšuvoje. Yra pelnęs daugiau kaip 40 tarptautinių apdovanojimų, surengęs per 100 parodų visame pasaulyje. Atgalios – viena iš jo iliustruotų vaikiškų knygų. 1986 m. už ją dailininkas Barselonoje apdovanotas Premio Catalonya.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8479)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19259)