Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Miręs iki sutemų, Mirusios širdys, Murusiųjų klubas, Miręs pasauliui, Mirtis už durų, Neabejotinai miręs, Gyvi ir mirę, Blogiau nei mirtis, Seniai miręs, Miręs šeimoje, Mirties valanda, Nei gyvas, nei miręs

Charlaine Harris
60.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
11 vnt.
Aprašymas

Sukė Stekhaus – Bon Tono keistuolė. Ji dirba padavėja nedideliame bare, yra užsisklendusi, beveik nesusitikinėja su vaikinais, bet ne dėl to, kad yra negraži ar trenkta, kaip galvoja miestelio gyventojai, o todėl, kad… sugeba skaityti mintis. Tai neretai nuvilia, slegia ir kartais yra pavojinga, todėl Sukė vengia žmonių ir svajoja… sutikti vampyrą. Vieną vakarą ji susipažįsta su Bilu Komptonu. Merginą pirmiausia patraukia ne vampyriškas jo grožis, o tai kad ji negirdi jo minčių. Bilas taip pat susižavi Suke, ir ne tik todėl, kad jam reikia jos kraujo. Tiesiog ji ne tokia kaip visos. Tačiau Bilui pasirodžius miestelyje ima paslaptingai žūti jaunos moterys. Ant aukų kūnų – dantų žymės.

Taip prasideda visą pasaulį užkariavusi Sukės Stekhaus ciklo knyga apie mintis gebančią skaityti merginą, draugaujančią su vampyrais, vilkolakiais ir kitom nepaprastom būtybėm, kurios gyvena tarp mūsų. Ši ribas tarp fantastikos, siaubo ir detektyvo žanrų ištrinanti romantiška serija, sulaukusi stulbinančio pripažinimo JAV, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Rusijoje ir daugybėje kitų šalių, laikoma pagrindiniu Stephenie Meyer Saulėlydžio sagos įkvėpimo šaltiniu.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (104)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48149)