Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pakeiskite savo gyvenimą, pakeiskite pasaulį

Ryuho Okawa
2.10 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786098050264
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šioje knygoje užrašyta informacija, kurią šių dienų japonų dvasinis mokytojas Ryuho Okava gavo bendraudamas su aukštesniųjų sferų būtybėmis. Mokytojo Ryuho Okavos misija yra skleisti idėjas apie naują žmonių bendruomenę, kurios pamatas bus meilė ir savitarpio pagalba.
Taip atsitinka, kad Aukštesniosios jėgos išsirenka kokį nors žmogų, kad šis būtų tarpininkas tarp jų ir fizinės erdvės. Mes negalime pasakyti, kodėl tai įvyksta ir kodėl buvo pasirinktas būtent tas žmogus. Per žmonijos istoriją tokių atvejų būta daugybės. Ir jei kas šio fakto mūsų materijos užvaldytame pasaulyje nenori pripažinti, tik apriboja savo akiratį, nusiskurdina būtį...
Kaip tik toks žmogus yra japonų dvasinis mokytojas Ryuho Okava. Dvasinis – tai reiškia, kad per jį, kaip tarpininką, kalbančios esybės kreipiasi į mūsų dvasią ir skatina žadinti savyje meilę, atjautą, supratingumą ir asmeninę gerovę paaukoti visos žmonijos labui.
Mokytojas Ryuho Okava turi milijonus sekėjų visame pasaulyje. Šiuolaikinio gyvenimo ritmo nualinti žmonės trokšta nors akies krašteliu pamatyti kitokį pasaulį – tokį, kur nėra žiaurios konkurencijos, prievartos, melo, dvasios skurdo. Apie tai jiems kalba Ryuho Okava.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10845)