Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Spėk kas?

Chris McGeorge
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094663512
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Žaidimo taisyklės paprastos.

Žaidimas žiaurus ir sudėtingas.

„Spėk, kas?" – kvapą gniaužianti užrakinto kambario byla.

Kol visi galvoja, kad tai buvo savižudybė, vienuolikmetis Morganas Šepardas išnarplioja matematikos mokytojo nužudymą ir tampa garsenybe – naujuoju Šerloku Holmsu - Vaiku Detektyvu.

Po dvidešimt penkerių metų, vieną dieną Šepardas atsibunda įkalintas keturiasdešimt ketvirtame viebučio aukšte, nepažįstamame kambaryje, surakintomis rankomis ir su penkiais nepažįstamaisiais. Netrukus jie atranda lavoną vonioje – žmogų, kurį visi gyvenime nors kartą susitiko ir Morganas yra priverstas panaudoti savo detektyvo gebėjimus. Vienas iš esančiųjų kambaryje yra žudikas ir Šepardas turi tris valandas išnarplioti žmogžudystę. Jei ne – žus ne tik jie, bet ir visi viešbutyje esantys žmonės.

Chris McGeorge – jaunas britų rašytojas, klasikinių Conan Doyle'o ir Agathos Christie detektyvų gerbėjas. Jo istorijos yra senojo, auksinio amžiaus detektyvo ir modernus, kvapą gniaužiančio trilerio mišinys. Chris McGeorge mėgsta keistus ir įmantriai supintus siužetus, netikėtus posūkius ir intrigą. „Spėk, kas?" – jo debiutas, tapęs bestseleriu.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (324)
margaritan
(104)
324 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5925)