Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Prieš jai dingstant

Lisa Gardner
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094900181
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Frenkė Elkin — vidutinio amžiaus moteris, sveikstanti alkoholikė. Frenkė neturi nuosavo namo su balta tvora ir jaukiu kiemu, vyro, vaikų, o jos praeities klaidų ir nuopuolių bagažas gerokai didesnis, nei turimų daiktų. Tačiau visą savo laiką Frenkė aukoja darbui, kuriam niekas kitas jau nesiryžta, — ji ieško dingusių žmonių. Kai teisėsaugos pareigūnai nuleidžia rankas, visuomenė ir likęs pasaulis pamiršta, o žiniasklaida liaujasi domėtis, Frankė leidžiasi į paieškas.

Nauja byla ją atveda į Matapaną — prastos reputacijos Bostono rajoną. Prieš daugelį mėnesių į mokyklą išėjo ir dingo Andželika Bado, haitietė paauglė. Nuo to laiko apie merginą tyrėjai neišpešė nė menkiausios žinios ir paieškos baigėsi aklavietėje.

Atvykusią Frenkę policija sutinka priešiškai, o aukos artimieji — įtariai ir atsargiai, todėl jai tenka darbuotis vienai. Netrukus paaiškėja, kad moteris užduoda klausimus, į kuriuos kai kas nenori atsakyti. Frenkė nesustos, kol neatskleis tiesos, net jeigu jai pačiai iškiltų pavojus dingti.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (843)
dina19
(107)
843 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (54)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5991)