Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Jo ir jos

Alice Feeney
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094870613
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Įmantriai susuktų psichologinių trilerių autorė Alice Feeney knygoje „Jo ir jos“ ir vėl glumins skaitytojus. Šiame galvosūkyje reiks išsiaiškinti, kas nužudė merginą ir kas sako netiesą – jis ar ji? O gal abu?

Kiekvienoje istorijoje yra dvi pusės: tavo ir mano, mūsų ir jų, jo ir jos. O tai reiškia, kad kažkas visada meluoja.

Ana galiausiai pasiekė tai, ko ilgai norėjo. Ji sunkiai dirbo ir pagaliau tapo pagrindine dieninių BBC žinių pranešėja. Ši svajonė jai kainavo labai brangiai – Ana neteko draugų, išsiskyrė su vyru, o vienatvė ir gedulas dėl kūdikio netekties neretai nuveda prie stiklo alkoholio. Tačiau Ana į savo darbą įsikibusi nagais ir tam, kad jį išlaikytų nusiteikusi padaryti bet ką, juo labiau, kad gresia jį prarasti – iš motinystės atostogų grįžta buvusi vedėja.

Kuomet mažame Anglijos kaimelyje Blekdaune įvykdoma žmogžudystė, ji nesusižavi mintimi ją tirti, tačiau greitai paaiškėja, kad auka yra viena iš jos vaikystės draugių. Netrukus darosi aišku, kad Ana yra ne tik istorijos pasakotoja – istorija sukasi aplink ją!

Buvęs Anos vyras detektyvas vyriausiasis inspektorius Džekas iš Londono pabėgo ne be priežasties. Tačiau jis niekada negalvojo, kad atsidurs tokioje vietoje kaip Blekdaunas. Aptikus jaunos moters lavoną Džekas nusprendžia niekam nesakyti, kad išvakarėse smagiai leido laiką su auka, o dabar jo kišenėje nužudytos merginos telefonas. Netrukus Džekas supranta, kad jis pats yra įtariamasis savo paties tyrime.

Ana ir Džekas. Jos tiesa ir jo tiesa. Vienas iš jų žino daugiau, nei turėtų. Kažkas nesako tiesos.

Romanas „Jo ir jos“ pasakojamas Anos, Džeko ir žudiko lūpomis. Tai itin greitas, sudėtingas ir tamsus galvosūkis, kuris privers skaitytojus sukti galvą iki pat pabaigos.

Alice Feeney – ilgametė BBC reporterė, naujienų redaktorė, rašytoja bei laidų prodiuserė. Debiutinis autorės psichologinis trileris „Kartais aš meluoju" tapo „New York Times“ ir tarptautiniu bestseleriu, o kompanija „Warner Bros" kuria TV serialą, kuriame vaidins garsi aktorė Sarah Michelle Gellar. Taip pat į lietuvių kalbą yra išversta ir antroji knyga „Žinau, kas esi“.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (91)
braske4
(43)
91 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (13)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5931)