Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Dingstančios merginos

Lisa Regan
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094444883
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Kokia puiki neeilinės knygų serijos pradžia! Istorija siurbte įsiurbia nuo pat pirmųjų puslapių, o jai plėtojantis netikėti siužeto vingiai ir amą gniaužiantys atradimai vers spirgėti.

Nedideliame Dentono miestelyje vyksta septyniolikametės Izabelės Koulman paieškos. Mergina buvo visų numylėtinė, tad jos dingimas sujaudino kiekvieną. Ieškodama Izabelės detektyvė Džouzė Kvin randa kitą paauglę, apie kurios dingimą niekas nė nežinojo. Ši mergina užmena dar vieną mįslę – kas toji Ramona, su kurios vardu, bandydama rasti bent kokį siūlo galą, Džouzė susiduria jau antrą kartą?

Džouzė – spalvinga asmenybė, nuo pareigų nušalinta detektyvė, kamuojama vidinių demonų. Sužinojusi apie merginos likimą, ji negali likti abejinga ir įsitraukia į tyrimą. Galų gale detektyvės pastangos aikštėn iškels daugybę šiurpą keliančių nusikaltimų, kuriuos gaubia išoriškai rami miestelio kasdienybė.

Prasidėjus kovai su blogiu, svarbiausias paieškų tikslas – rasti Izabelę, kol ji dar gyva. Siaubingame pavojuje atsidūrusios ir kitos merginos. Tačiau neatrodo, kad vietinės policijos vadovybei labai rūpėtų išaiškinti šiuos nusikaltimus. Galiausiai Džouzė pradeda abejoti, ar išvis gali kuo nors pasitikėti

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (18712)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (8)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5935)