Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Demaskuotojas

John Grisham
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kas būna, kai teisėjas nusižengia įstatymui ir paima kyšį?

Leisė Stolts dirba tyrėja Floridos teisėjų veiklos vertinimo komisijoje. Ji ne policininkė, o juristė, nagrinėjanti skundus dėl neetiško teisėjų elgesio.

Vieną dieną ant jos rašomojo stalo atsiduria korupcijos byla. Advokatas, kuriam kitados buvo uždrausta verstis praktika, atgauna licenciją ir pasikeitęs vardą imasi veikti. Jis prisistato Gregu Majersu ir teigia žinąs apie Floridos teisėją, kuris pavogė daugiau pinigų, nei kiti sukčiai teisėjai kartu paėmus per visą ne tik Floridos, bet ir visos JAV gyvavimo istoriją.

Kaip nelegalios pajamos įgytos? Regis, teisėjas susijęs su Amerikos indėnų teritorijoje iškilusiais didžiuliais lošimo namais. Statybas finansavo Pakrantės mafija, kuri kas mėnesį nusigriebia nemažą jų įplaukų dalį. Teisėjas gauna savo užmokestį ir apsimeta nieko nematąs.

Gregas ketina padaryti tam galą. Visą tiesą žino vienintelis klientas, jis nori demaskuoti nusikaltėlį ir, remiantis Floridos įstatymais, gauti milijonų vertės atlygį. Gregas pateikia oficialų skundą Teisėjų veiklos vertinimo komisijai, ir byla atitenka Leisei Stolts, kurią bemat užvaldo nuojauta, kad tyrimas, ko gero, neatsiejamas nuo pavojų.

Bet pavojai yra viena. O mirtina grėsmė — kas kita.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (116)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5540)