Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Suarez. Niekada nebūsi vienas.

Jaroslaw Kaczmarek
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Atėjęs į „Barcelona" klubą Luisas Suarezas tapo nepaprastos puolėjų trijulės nariu! Messi, Suarezas ir Neymaras žaidė taip, tarsi vienas kitą pažinotų nuo mažens. Tačiau Luiso kelias futbolo aukštumas buvo ilgesnis ir sunkesnis negu jo komandos draugų. Jis pasiekė savo tikslą tik įveikęs daugybę sunkumų, tarsi įtempto veiksmo filmo herojus. O didžiausias priešas, kurį jis turėjo įveikti norėdamas | įgyvendinti savo svajones, buvo... pats Luisas Suarezas.

„Suarez. Niekada nebūsi vienas" - tai istorija apie berniuką iš Urugvajaus, pramintą Pistoletu. Jis taip stipriai norėdavo įspirti kamuolį į vartus, kad futbolo aikštėje pamiršdavo, jog yra ir kiti komandos žaidėjai. Luisui teko mokytis ne tik žaidimo subtilybių, bet ir pasitikėjimo komandos nariais.

Jarostawas Kaczmarekas - aistringas pasakotojas ir futbolo gerbėjas. Kartu su draugais iš „Šulinio O grupės" jis keliauja po pasaulį pasakodamas pasakėčias ir legendas, prasimanytas ir gyvenimiškas istorijas vaikams ir suaugusiems. Jaroslawas Kaczmarekas yra bestselerio „Visų laikų įvarčiai" autorius.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (290)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6680)