Kruopščiai peržiūrėtas ir atnaujintas išsamus praktinis duonkepės naudojimo vadovas, kuris apima 150 nuoseklių receptų ir būdų, iliustruotų daugiau kaip 650 fotografijų.
Atraskite duonos kepimo paslaptis su šiuo išsamiu vadovu:
• Išmokite kepti tradicinę įvairių tautų duoną ir pyragus: prancūzišką batoną, graikišką pitą, itališką čiabatą, žydų challah, indų naan ir daugybę kitų.
• Išmėginkite naujus, močiutėms negirdėtus receptus – klevų sirupo duoną be glitimo, jogurto ir sėlenų duoną ar citrininę duoną su makadamijomis.
• Išnaudokite duonkepės galimybes – gaminkite orkaitėje kepamus kepinius.
• Pasinaudokite patyrusių duonos kepėjų patarimais, kaip iškepti sveiką, nesukritusią, purią duoną ar pyragą.
• Sužinokite apie skirtingus miltus, kepinių priedus ir pagardus.
• Sekite tiksliais ir iliustruotais 150 ypatingų ir patikrintų receptų iš viso pasaulio gaminimo etapais, kad išsikeptumėte norimą kepinį savo duonkepe.
• Išsiaiškinkite išsamią kiekvieno patiekalo maistinę vertę.
• Išmokite naudoti savo duonkepę ne tik duonai kepti, bet ir kitų patiekalų gamybai palengvinti. (iš. www.pegasa.lt)